Welkom
bij CoachYou 2.

Fijn dat je er bent. Je bent hier vast niet zomaar terecht gekomen.

Je bent wellicht geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling of je loopt ergens tegenaan, misschien is er zelfs een patroon. Je kunt dan het gevoel hebben vat te zitten, stil te staan of op een kruising te zijn aangekomen en niet meteen weten wat nu de beste richting is.

Weet dat het zetten van de volgende stap het belangrijkste is, in beweging blijven net als de natuur is altijd de goede weg.

We leven het leven voorwaaarts om het achteruit te kunnen begrijpen.

Coach You 2 trainingen en coaching

Bij alle vormen van coaching en begeleiding van Coach You 2 staat de natuur centraal. Buiten in beweging zijn en ervaren zijn 2 belangrijke pijlers. Biomimicry is een van de gereedschappen die ik hanteer, leren van de natuur. Met 3.8 miljard jaar ervaring is de natuur een onuitputtelijke bron van ervaring en leermomenten.  Een mentor en spiegel  van onze vragen.

Missie

Mijn missie is ‘back to nature, back to your nature’ en naar mijn bescheiden mening kan dit alleen wanneer we het samen doen: Creëer een samenleving waar iedereen respect heeft voor zichzelf, elkaar en de wereld waarin we leven. Waar we diversiteit koesteren, waarin iedereen uniek is en mag zijn. Zolang we respect voor elkaar en alles om ons heen kunnen hebben, zal dit niet moeilijk zijn.

Tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik met veel mensen in contact gekomen.
Een van deze mensen is Anne-Lies Smal van www.bloei.biz.

Ik heb jaren geleden mijn logo laten ontwerpen door hele fijne mensen en de welbewuste keuze gemaakt voor de kleur Magenta in mijn logo. Roze van vrouwelijkheid en zachtheid, maar dan met pit. Passend voor mij. Het boek over kleuren ligt op mijn bureau. Opengeslagen op de pagina over magenta en alles valt op zijn plek! Magenta hoort bij levensveranderaars. Hoort bij ‘to Be’ in plaats van ‘to do’.  Is wars van certificaten en targets. Een kleur die helemaal bij mij past.

De kleur van leidinggevende kwaliteiten en energiek, maar ook van empathisch en soms ongeduldig. Motiverend en oprecht. Klaar voor verandering. Raadgever en gul. Te veel Magenta is een valkuil, dus grijs voor de balans. Grijs van kennis en relativeren, verbanden zien en serieus. De onpartijdige realist. Authentiek en betrouwbaar.

Mijn boek ligt open bij de pagina over Grijs en weer valt alles op zijn plek. Een mooie combinatie, alles is in balans.

De link met de natuur is er meteen, want ook daar is altijd balans. De natuur waar ik graag van leer en jou laat mee leren als je ervoor openstaat.

Mijn logo is een C en een U, als dal en berg, met de 2 in hoekige vormen erdoor, als de weg die soms rare wendingen lijkt te maken, soms scherpe afslagen kent, die hoogte- en dieptepunten kent. Met de 2 achteraan de naam als kwadraat, want samen kom je veel verder dan alleen. In de verbinding zit de kracht en de versnelling, de leercurve die je zoveel verder kan brengen. Niet zelden zonder wrijving, want waar beweging is, is altijd wrijving.

Benieuwd naar waar we samen uit kunnen komen? Ik hoor het graag.