CoachYou2

CoachYou2 ondersteunt, coördineert en begeleidt coachingstrajecten zowel individueel als in teamverband. Door de juiste coach en het juiste coachingstraject in te zetten, matchen wij vraag en aanbod ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes. Voor bedrijven en particulieren. Wij inspireren en ondersteunen coachingstrajecten op persoonlijk en zakelijk vlak. U voelt dat u weer de balans hervindt. Een eyeopener om beter te kunnen werken en leven. Dit is een meerwaarde voor uzelf en/of uw onderneming.

Voor een veranderingstraject, persoons- of teamontwikkeling bieden wij coachingstrajecten op maat aan. CoachYou2 geeft inzicht en tilt uw organisatie naar een hoger niveau. Wij helpen u om krachtiger en doelgericht te kunnen functioneren, op velerlei vlak. Wij zorgen voor de perfecte match tussen coach én klant.

VOOR WIE?

Wij zijn er voor iedereen die in positieve wijze wil veranderen en de gestelde doelen ook echt wil bereiken. Hoe wilt u het echt aanpakken? Wat zijn uw persoonlijke doelen? Wij leren u om out of the box te denken en competenties waar nodig en mogelijk te leren aanspreken.

Het is een gegeven, dat op dit moment de maatschappij een eenheidsworst voortbrengt. We moeten veel meer ontdekken waar we goed in zijn. Dat maakt alles beter en mooier. Immers waar jezelf plezier aan beleeft, gaat je veel makkelijker af. Wij laten u zien dat u op een bepaalde manier veel beter kunt functioneren. Dat noemen wij het herontdekken van de mogelijkheden.

Door gerichte coaching blijft u zich (verder) ontwikkelen. Als u comfortabel wilt leven, moet u oncomfortabele beslissingen nemen. Heeft u hier wel eens over nagedacht? Dat brengt u beslist verder. CoachYou2 laat mensen groeien. Comfortabel in wording… Wie wil dat niet?

CoachYou2: zorgt voor de perfecte match tussen coach én klant.

ORGANISATIE

Dé schakel tussen coach en klant 
Onze organisatie leunt op duidelijke kernwaarden. We durven te investeren in onze klanten en weten als geen ander welke match een beoogd resultaat zal opleveren. Professioneel en slagvaardig voorzien wij de coachingstrajecten van bewezen en onderbouwde methodieken, teneinde de doelen binnen de gestelde termijn, te bereiken. Wij begeleiden u van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam. Zakelijk sterk geregeld dus.

Missie

CoachYou2 matcht vraag en aanbod ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes.

Visie

De continu veranderende maatschappij laat de behoefte aan coaching steeds sneller toenemen. Deze ontwikkeling is zichtbaar in de zakelijke wereld en op het persoonlijke vlak. Mensen die open en eerlijk naar zichzelf durven kijken, investeren in zichzelf, gaan de juiste acties ondernemen en halen het beste uit zichzelf. Door te investeren in persoonlijke ontwikkeling creëert u zakelijk succes en persoonlijk geluk, wat bijdraagt aan een evenwichtigere samenleving.

Over Danielle Boumans

Ik ben anders!

Waar iedereen rechtsaf gaat wil ik weten wat er links is en zal die kant daarom kiezen. mijn lijfspreuk is niet voor niets “Als je achter de kudde aanloopt, sjouw je altijd door de stront”. Een goede vriend voegde daar aan toe: “if you’re happy in the shit, stay there (and shut the fuck up)”. Heftige taal misschien, maar waarheid als een koe.

Ik heb zelf aan den lijve ondervonden wat coaching met je doet. Als je bereid bent brutaal eerlijk naar jezelf te kijken én iets met met de inzichten die je dat brengt te doen, verandert het je perspectief op het leven en zul je persoonlijk groeien. Het legt je kracht bloot én je zwaktes, daar kun je van leren.
Ik vind dat ik het aan mijzelf en mijn kinderen verplicht ben mezelf te blijven ontwikkelen, met open vizier de wereld tegemoet te treden en het beste uit mezelf te halen en uit mensen om me heen.

Dit heeft me gebracht waar ik nu sta, aan de wieg van mijn eigen bedrijf, met als doel mensen te helpen te groeien.  Zorgen dat iedereen die wil werken aan zichzelf in welk opzicht dan ook, de beste coach vindt om hem/haar daarbij te helpen. Die coach is er voor iedereen die zoekt en ik heb mezelf tot doel gesteld die zoektocht een stuk eenvoudiger te maken. Niet langer zoeken naar de beroemde naald in de hooiberg, maar simpelweg een gesprek met mij en ik zoek in mijn portefeuille die ruimschoots gevuld is met de toppers uit het coachingsveld. Ik vind dat iedereen het beste verdient. Dus ook de beste coach!
Ieder mens is waardevol en wat is er mooier om een bijdrage te mogen leveren aan een mooiere wereld, want dat is mijn ideaalbeeld. Zorg dat mensen in hun kracht staan, zodat ze elkaar waarderen. Zorg voor verbinding in plaats van verwijdering.

Heb je vragen? Neem contact met mij op, ik spreek je graag!