Cursussen

Nature Quest

Het principe van de Nature Quest is eeuwenoud en werd in alle culturen toegepast. Leren in en van de natuur. Jezelf verbinden met het grote geheel. In veel culturen werden jongens op weg naar volwassenheid de jungle in gestuurd om terug te keren als man. Je ontwikkelt de kunst van het zijn met wat er is, op jezelf te vertrouwen en je leert jezelf kennen.

Ik bied je twee mogelijkheden.
Nature Quest voor beginners en Nature Quest voor gevorderden.

Meer info

Mentale bootcamp

Wij zijn gewend ons lichaam te trainen. Sporten: wandelen, bootcamps, hiking, fietsen, topsport, paardrijden, zwemmen, vechtsport, en nog veel meer! Vele vormen van lichamelijke training. Wie kent ze niet, of heeft er ooit zijn of haar lichaam getraind?

Ik ben overtuigd dat je lichaam niet tot topprestaties kan komen zonder je mind. Je mentale staat van zijn te trainen.

Waar sta jij voor? Wie BEN jij? Ga mee op bootcamp, wees welkom!

Meer info

Wandelcoaching

Iedereen is hier met een reden, ook jij. Iedereen verdient het gelukkig te zijn. Jij alleen kunt daar voor jezelf voor zorgen. Niemand anders dan jij is verantwoordelijk voor jouw geluk.

Je hoeft het niet alleen te doen, maar besef wel dat jij de regie altijd in handen hebt.

Benieuwd hoe je die regie weer kunt pakken? Ga mee voor een wandeling in de natuur en laat je verrassen. Ontdek dat de natuur alle antwoorden heeft, al is dat niet altijd waar je om gevraagd hebt. Vertrouw erop dat het juiste op je pad komt.

Meer info