Nature Quest

Wie ben jij, alleen met jezelf. Wat heeft de natuur jou te vertellen?

Wat heb jij jezelf te vertellen? Welke inzichten mag jij verwelkomen als je terugkomt bij jezelf?

Wanneer je helemaal alleen bent, zonder afleiding, zonder gezelschap, wat blijft er dan over?

Het principe van de Nature Quest is eeuwenoud en werd in alle culturen toegepast. Leren in en van de natuur. Jezelf verbinden met het grote geheel. In veel culturen werden jongens op weg naar volwassenheid de jungle in gestuurd om terug te keren als man. Je ontwikkelt de kunst van het zijn met wat er is, op jezelf te vertrouwen en je leert jezelf kennen.

Ik bied je twee mogelijkheden.

Nature Quest voor beginners en Nature Quest voor gevorderden.

Wat is het verschil?

Voor de mensen die dit nooit eerder gedaan hebben is het slim om eerst een dag in de natuur te zijn. Je begint de week voorafgaand met een aantal voorbereidende activiteiten. Dit is uiteraard geheel vrij, als jij deze voorbereidingen niet wilt doen, is dat helemaal ok.

Op de dag van de Nature Quest verzamelen we om 9:00 uur. We wandelen samen naar jouw plek van de dag, zodat iedereen om 10 uur op zijn of haar plek zit. Daar verblijf je tot 19:00 uur. Dan haal ik iedereen op en gaan we kort nabespreken wat je hebt ervaren.

Ben je al een keer op Nature Quest geweest of wil je meteen diep gaan? Dan ga je voor de gevorderden versie. De voorbereidingen zijn iets minder vrijblijvend.
Op de dag van de Nature Quest verzamelen we om 9:00, zodat iedereen is, waar je 3 dagen en 2 nachten blijft. De derde dag wordt je na 19:00 uur opgehaald en nemen we rond het kampvuur door wat je ervaren hebt.

Lijkt dit jou een mooie ervaring en wil je meer informatie? Neem dan contact op.